Search Engine Optimization

SEO = Search Engine Optimization

În termeni generali Optimizarea pentru motoarele de căutare este procesul prin care se creşte volumul şi calitatea traficului pe website.
Mai concret: căutările pe Internet pentru cuvintele cheie ce reprezintă esenţa afacerii tale trebuie să listeze website-ul tău în primele poziţii pe motoarelor de căutare. Prin click pe acest link vizitatorii direct interesaţi de ceea ce faci ajung pe site-ul tău.
SEO este un proces complex şi de lungă durată, dar este de departe cel mai eficient instrument de promovare online.

Pachet servicii SEO Welrond = Search Engine Optimization pentru site-ul tău

  • 1. Analiza SEO

   Identificăm cuvintele cheie optime pentru afacerea şi website-ul tău. Estimare volum căutări şi trafic potenţial.

  • 2. Studiul competiţiei

   Determinăm cine sunt concurenţii tăi, ce PageRank au, ce poziţie pentru cuvintele cheie, cum pot fi depăşiţi.

  • 3. Optimizare conţinut site

   Conţinutul relevant este cheia pentru o bună poziţionare pe termen lung (Organic SEO). Aşadar, pagini interesante şi postări pertinente. Densitate optimă pentru cuvintele cheie, tag-uri şi metatag-uri corecte, SEF URL, structura cross-link-urilor interne. Localizare Google Places.

  • 4. Link-building extern

   www înseamnă reţea. Adăugăm link-uri și referințe în alte web-uri și blog-uri către site-ul tău optimizat, către postările tale principale.

  • 5. Social sharing

   Completăm SEO pentru site-ul tău pe rețelele sociale Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn etc. unde oamenii transmit prietenilor lor conținut interesant. Echivalentul digital al vorbei din gură în gură (la o scară mult mai mare).

  • 6. Monitorizare trafic

   Rezultatele SEO sunt măsurabile. Periodic, săptămânal sau lunar, îți dăm rapoartele care arată evoluția în detaliu a traficului pe saitul tău și modificarea poziționării în paginile motoarelor de căutare.

PORTOFOLIO – câteva dintre proiectele website implementate de Welrond:

 • Hotel LA FAVORITA

  În hotelul LA FAVORITA, de tip Guesthouse Boutique, situat la câțiva pași de centrul orașului, eleganța discretă, luxul și rafinamentul definesc o ambianță unică pentru a oferi oaspeților noștri – oameni de afaceri şi turişti – cea mai plăcută și memorabilă experiență a unui sejur confortabil în Craiova.
  Fiecare dintre camerele noastre are …

 • website 020 featured responsive restaurant chinezesc shanhay bar

  Restaurant Shanhay Bar

  Restaurantul chinezesc Shanhay oferă tuturor gurmanzilor posibilitatea de a degusta preparatele noastre delicioase. Garantăm calitatea şi prospeţimea la un preţ accesibil oricărui buzunar.
  Vă punem la dispoziţie zilnic între orele 10:00-22:00, preparate chinezeşti gătite de o echipă profesionistă care cunoaşte cu adevărat arta culinară asiatică …

 • website 040 featured responsive cofetaria aidal

  Cofetăria Aida

  O întâlnire fericită între talentul unui cofetar şi dorinţa de a oferi prăjituri, torturi şi produse de patiserie fabuloase iubitorilor de bunătăţi.
  În anul 2005 am înfiinţat un laborator modern de cofetărie avand …

 • Restaurant Bistro Carol nr. 8

  Bistro Carol Nr 8 este restaurantul primitor şi prietenos din Craiova în care punem accent pe calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor noştri.
  Ingredientele folosite sunt atent selecţionate. De cea mai bună calitate şi mereu proaspete …

 • Căminul de bătrâni Sf. Constantin şi Elena

  Pensiunea Sf. Constantin şi Elena a fost construită în anul 2001 în Craiova spre a îmbunătăți calitatea vieții bătrânilor.
  Ca ființă socială omul este dependent de alți oameni. În căminul nostru, cei de vârsta a treia primesc ocrotirea de care au nevoie, pot …