Cofetăria Aida

s04-hd-website responsive cofetaria aida prajituri

Website Cofetăria Aida

Simplitate si naturaleţe…

O întâlnire fericită între talentul unui cofetar şi dorinţa de a oferi prăjituri, torturi şi produse de patiserie fabuloase iubitorilor de bunătăţi.

În anul 2005 am înfiinţat un laborator modern de cofetărie avand ca obiectiv prioritar calitatea, astfel încât, încă de la început, clienţii să o asocieze constant cu marca firmei.

Cu grijă şi pasiune alegem ingredientele cele mai savuroase şi aromele ce încântă simţurile. Delicii nu doar bune, ci și frumoase

La inceput a fost o mare dorinta de a continua traditia si renumele faimoasei cofetarii Aida situate in centrul Craiovei cu mai mult de 20 ani in urma, cofetarie in care numerosi maestrii cofetari si-au folosit priceperea, talentul si dedicarea.

De-a lungul anilor aceasta activitate s-a extins, realizandu-se in timp o retea de magazine, unde clientii stiu ca pot intotdeauna gasi produse excelente de cofetarie si patiserie. Fiecare ingredient este selectat cu cea mai mare atentie, fiind utilizate numai cele naturale.

Cofetaria Aida aduce clientilor sai gustul natural si simplitatea de altadata a prajiturilor si torturilor facute ca acasa cat si combinatii moderne de creme si decoruri.

Tot personalul nostru atat din laborator cat si vanzatoarele sunt dedicate activitatii si clientilor pentru ca dumneavoastra sa aveti intotdeauna prajituri si torturi proaspete, din cele mai bune ingrediente.

Cofetaria Aida garanteaza calitatea produselor oferite prin prospetimea materiilor prime naturale si a executiei profesioniste!

Toate comenzile se livrează GRATUIT, la domiciliul clientului, pe raza municipiului Craiova. În circa 60 de minute pentru produsele standard şi 24-48 de ore pentru torturi şi specialităţi

vezi aici Website Cofetăria Aida

 • website 047-1 responsive website cofetaria aida

 • Caracteristici şi funcţionalitate website COFETARIA AIDA:

  • Fully Responsive – Website-ul arată şi funcționează bine pe orice dispozitiv, în orice browser
  • Optimizat pentru motoarele de căutare (SEO)
  • Catalog produse – preţ, prezentare detaliată. Grupe produse cu subgrupe.
  • Module optimizate pentru website restaurant: Slideshow prezentare, Form rezervare/comandă, Galerii imagini/Carousel, Promoţii diverse, Happy-hour, Evenimente, Hartă interactivă – Get Directions (mobil), Reţele Sociale Facebok, Google+
  • şi multe altele

Design website COFETARIA AIDA Craiova

website 048 responsive website cofetaria aida